OMRÅDET

Området

Rundt om Nysted findes der både dejlige naturområder, strande, små havne, skove og landsbyer. Her er masser af natur og kultur at udforske og gå på opdagelse i – her er højt til himlen, frisk luft og masser af lyst til at gøre Nysted og omegn til et attraktivt sted at bo og (op)leve

Nysted
Nysted er en idyllisk perle på Lolland der indhyller besøgende i en atmosfære af historie, naturlig skønhed og et levende lokalsamfund. Området omkring Nysted er en unik kombination af historiske vartegn, frodig natur og en afslappet livsstil ved Østersøen. Nysted er en by med et levende fællesskab, kulturelle arrangementer, og en indbydende atmosfære. Nysted har det meste – en charmerende hovedgade med hyggelige butikker og charmerende og velholdte byhuse der fortæller om en købstad med en lang historie – ligesom alle dagligdagens praktiske indkøb kan klares i byen. Du finder de fleste af byens butikker i hovedgaden, men snyd ikke jer selv for at gå på opdagelse i byen hvor I kan finde små butikker, caféer og restauranter.

Nysted fun facts

Vidste du at Nysted hvert år afholder Hajkutter Regatta, hvor de flotte hajkuttere, der kan kendes på sin karakteristiske stejle stævn, et lavt fribord, slanke linjer og en lang afrundet udragende hæk, kommer fra ind – og udland og lægger til i Nysted Havn til regattaen den 1. weekend i august? Hele havnen emmer liv og maritim stemning med musik, mad og sejlture og underholdning til børnene.

Events og arrangementer i nysted

februar 2024

08feb17:0020:00Fastelavn 2024

26feb17:0019:00Bestyrelsesmøde i Nysted Erhvervs- og Turistforening

marts 2024

11mar16:3018:30Nysted Orgelmuseums venneforening – Generalforsamling

11mar18:0021:00Generalforsamling i Nysted Erhvervs- og Turistforening

15mar20:3023:30Koncert Rie Rasmussen (udsolgt)

april 2024

29apr17:0019:00Bestyrelsesmøde i Nysted Erhvervs- og Turistforening

Nysted fun facts

Vidste du at den danske læge og digter Emil Aarestrup har boet i Nysted? Besøg hans hus og gå på opdagelse på hans inspirationssteder ved at følge digterruten.