BO I NYSTED FORSIDE

Bo

Velkommen til vores hyggelige Nysted

Bliv en del af fællesskabet

I Nysted er alle velkomne – uanset om man køber helårsbolig, fritidsbolig eller fleksbolig. Her er mange muligheder for at blive en del af et stærkt fællesskab og et rigt foreningsliv. Vi vil rigtig gerne give jer den bedste start på at blive en del af livet i Nysted og vi tror på det er vigtigt at få etableret gode bekendtskaber og blive en del af et lokalt netværk, når man kommer til en ny by. Som tilflytter får I en velkomstpakke, ligesom I bliver inviteret til en velkomstmiddag for alle nye tilflyttere, så I hurtigt får et netværk.

Hvorfor flytte til Nysted?

Nysted er en charmerende og hyggelig by, og så har den alt det en by skal have for at opfylde hverdagens behov. Her er både skoler, lægehus, vuggestue, børnehave, efterskole og tandlæge.

Vi har også et blomstrende butiksliv hvor de fleste behov kan blive opfyldt med bl.a. apotek, bilvask, livsstilsbutikker, vinbutik, garnbutik, blomsterhandler, bager, tankstation, slagter, tøjbutik, genbrugsbutikker, antikvitetshandler og to dagligvareforretninger, caféer, restauranter og campingplads. Nysteds beliggenhed tilbyder mange muligheder for at udforske den smukke natur med både gåruter cykelruter, gåruterog skovture, som alt sammen er lige i nærheden.

Har I endnu ikke fundet den helt rigtige bolig? Ved at trykke på dette link, kan I få et samlet overblik over boliger der er til salg i Nysted netop nu, eller klik her og se hvornår der er åbent hus.

Hvis du vil se mere og læse mere om at blive tilflytter i Guldborgsund kommune, så klik her.

Nysted fun facts

Vidste du at Nysted har en dejlig og børnevenlig sandstrand?

Events og arrangementer i nysted

februar 2024

08feb17:0020:00Fastelavn 2024

26feb17:0019:00Bestyrelsesmøde i Nysted Erhvervs- og Turistforening

marts 2024

11mar16:3018:30Nysted Orgelmuseums venneforening – Generalforsamling

11mar18:0021:00Generalforsamling i Nysted Erhvervs- og Turistforening

15mar20:3023:30Koncert Rie Rasmussen (udsolgt)

april 2024

29apr17:0019:00Bestyrelsesmøde i Nysted Erhvervs- og Turistforening

Nysted fun facts

Vidste du at Skomagergaarden indeholder både et Galleri, en Kaffebar og et forenings-drevet Kulturhus. Her kan du få fællesskaber, kunst, kulturelle oplevelser og en god kop kaffe