Side 2

4. april 2021

Nysted Sundheds- og velfærdshus

En række personer i og omkring Nysted har i vinterens løb udtænkt store planer om en fornyelse af sundheds- og velfærdssektoren i Nysted og omegn.

Deres planer er nu kommet til det stade, hvor de kan præsenteres for egnens beboere og andre interesserede. Læs videre her, hvor man kan se dagsorden for et møde d. 6. maj og en grundig præsentation af projektet.

Marts 2021

NET har modtaget 25.000 kr. til 3 film

Pengene kommer fra kommunens Startskudspulje og Strakspulje, og de skal bruges til at få lavet 3 PR-videoer / bosætnings videoer. Vi har nu takket ja til et tilbud fra Kasper Lundby, Polite Media.

"Den store video" med byggegrunde og det at bo i Nysted indeholder interviews, optagelser af byggeområde og af forskellige steder i Nysted By og omegn samt droneoptagelser af byggeområder og Nysted By.

Desuden laves to kortere film om Nysted Orgelmuseum og Aarestrup-museet. De vil vise optagelser fra museerne samt interview med forskellige nøglepersoner ved de to museer.

Når filmene er færdige vil de kunne ses på Nysted.dk. Derudover er det meningen, at de skal deles på sociale medier / Facebook.

Marts 2021

NET har bevilliget 5000 kr til foreningen Nysted Middelaldermarked

Foreningen Nysted Middelaldermarked følger op på middelaldertraditionerne i Nysted i perioden 2009-2018. Det bliver det flotteste, hyggeligste og festligste middelalder-bymarked, man kan tænke sig for Lolland-Falsters beboere samt besøgende og turister.

Nysted havde sin store Middelalderfestival i 2009-2018. Gamle og nye kræfter er gået i samarbejde med Menighedsrådet for Nysted og Vantore Sogne om at afholde et oplevelsesrigt middelaldermarked den 6-8 august 2021 med især Nysted Kirke som et historisk og centralt omdrejningspunkt og med inddragelse af Gl. Torv.

Her vil blive musik, teater og gøgl - med andre ord storslået underholdning for alle aldre. Man kan se arbejdende værksteder, gøre en god handel, prøve langbuen og nyde middelalderlige retter fra de store bålsteder og skylle det ned med kolde drikke.

Marts 2021

Januar 2021

Flaggruppen

Du ved det måske ikke, men det er en gruppe frivillige, der hver gang, der flages i Nysted, sørger for at flagene kommer op og senere bliver taget ned igen. Men!.... Næsten alle de frivillige er pensionister og de vil meget gerne (som MEGET GERNE) have hjælp af nogle yngre mennesker. Hvis man ønsker at stille sig til rådighed, kan man skrive til hanne.bruun47@gmail.com