Side 2

Marts 2021

NET har bevilliget 5000 kr til foreningen Nysted Middelaldermarked

Foreningen Nysted Middelaldermarked følger op på middelaldertraditionerne i Nysted i perioden 2009-2018. Det bliver det flotteste, hyggeligste og festligste middelalder-bymarked, man kan tænke sig for Lolland-Falsters beboere samt besøgende og turister.

Nysted havde sin store Middelalderfestival i 2009-2018. Gamle og nye kræfter er gået i samarbejde med Menighedsrådet for Nysted og Vantore Sogne om at afholde et oplevelsesrigt middelaldermarked den 6-8 august 2021 med især Nysted Kirke som et historisk og centralt omdrejningspunkt og med inddragelse af Gl. Torv.

Her vil blive musik, teater og gøgl - med andre ord storslået underholdning for alle aldre. Man kan se arbejdende værksteder, gøre en god handel, prøve langbuen og nyde middelalderlige retter fra de store bålsteder og skylle det ned med kolde drikke.

Januar 2021

Flaggruppen

Du ved det måske ikke, men det er en gruppe frivillige, der hver gang, der flages i Nysted, sørger for at flagene kommer op og senere bliver taget ned igen. Men!.... Næsten alle de frivillige er pensionister og de vil meget gerne (som MEGET GERNE) have hjælp af nogle yngre mennesker. Hvis man ønsker at stille sig til rådighed, kan man skrive til hanne.bruun47@gmail.com

 

 

 

 

 

Marts 2021