Kalenderblad

23. juni

Sct. Hans i Kettinge Grusgrav

Der bliver igen i år holdt Sankt Hans i grusgraven. Mød op med mad og drikkelse. Bylavet sørger for at grillen er klar kl. 18:30. Der vil være borde og bænke, men man er selvfølgelig velkommen til at tage med selv. Kl. 21:00 er der båltale (båltaler forbliver en hemmelighed), og herefter tændes bålet.

juli

Billede fra Folketidende

Udstilling på biblioteket

Se mere her 
eller læs teksten fra Folketidende:

juli-august

 

Orgelmusik og refleksioner

Orgelmusik og refleksioner tirsdage kl. 17-17.30 Nysted Kirke. Fra 1. juli til 10. august. Datoer: 6, 13, 20, 27 juli og 3, 10 august. Gratis adgang.

Der er visse tanker, som vi kun kommer på, når musikken spiller. Derfor har vi igen i år lavet seks sommerarrangementer i Nysted Kirke, hvor vi lader musik og tanker møde hinanden. Hver tirsdag har et nyt musikalsk tema, som refleksionerne vil følge. Der vil være musik af danske, ungarske og kvindelige komponister. Der vil også være jazzmusik og klassisk orgelmusik af Bach, Buxtehude og romantikkens komponister. Refleksionerne vil også rumme fortællinger om musikken, som følges af et lille ark, der kan sætte tankerne i gang igen derhjemme.

Sommerkoncerter er en god og mangeårig tradition i Nysted Kirke og vi håber, så mange som muligt vil deltage og lytte med i det fantastiske kirkerum med det gode orgel med original facade fra 1777 og 20 skønt klingende stemmer.

Venlige hilsener fra 
Anders Horne Henriksen sognepræst og organisten: Panna Friis-Grigoncza