Om Nysted.dk

Netstedet fortæller om Nysted & omegn for områdets indbyggere, turister, potentielle tilflyttere og andre interesserede.

Det er foreningens og redaktionens hensigt, at dette netsted skal give svar på så mange spørgsmål angående Nysted og omegn som muligt, mest på dansk, men med enkelte sider på tysk, engelsk, nederlandsk (hollandsk), finsk og polsk.

Kontakt

Alle henvendelser og forespørgsler til redaktionen og foreningen bliver behandlet og overvejet.

Hvis man har forslag eller spørgsmål til netstedets opbygning og indhold, skal man skrive til Redaktionen@nysted.dk

Har man spørgsmål om turistmæssige eller andre praktiske forhold i Nysted og omegn, skal man skrive til Info-cafe@nysted.dk

Det er i øjeblikket ikke muligt at henvende sig pr. telefon.

Netstedets opbygning

At konstruere et netsted hvor mange oplysninger om mange forskellige ting skal kunne findes på en enkel måde, uden at man farer vild, er en vanskelig affære.

Vi har valgt at nøjes med 6 overskrifter, som til gengæld kan ses på alle undersider, også dem der ikke umiddelbart optræder i menuen. Derfor kan man altid finde "hjem".

Til gengæld kan det måske være svært at finde frem til alle de ønskede oplysninger. Der findes øverst til højre et søgefelt, som kan fortælle om søgeordet findes på netstedet.

Indhold

Forsiden
Her præsenteres den omhandlede del af landet, foreningen NOF og netstedet nysted.dk. Desuden er der herfra henvisninger til mange andre lokale aktører og til netsteder for resten af Lolland og Falster.

Kalender
Her kan man se en liste over begivenheder, der finder sted i området og henvisninger til andre kalendere, der fortæller om Nysted og omegn samt resten af Lolland og Falster.

Kom og se
Herunder forsøger vi at fortælle historierne om egnen fordelt i 3 afsnit:

  • Natur 1+2
  • andre seværdigheder (Se her 1-3) og
  • en historisk gennemgang (Alle tiders 1-3)

Fra alle 3 overskrifter vises videre til ganske mange undersider og i nogle tilfælde til eksterne sider. Man kan hele tiden finde tilbage ved at klikke på overskriften "Kom og se".

Bo og spis
opregner egnens spisesteder og overnatningsmuligheder

Handel og håndværk
fortæller om butikker, håndværkere, servicevirksomheder og hvad, der ellers kan findes af erhverv i området.

Indhold
Her kan man finde næsten alle net-stedets  sider ordnet i en række lister, så det er nemt at finde det man leder efter.

For alle 6 overordnede menu-punkter gælder, at forslag til tilføjelser og rettelser af fejl er mere end velkomne.